Kapsalon Geleen

Kapsalon nabij Geleen voor jong en oud

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon in Geleen? Dan bent u bij Stijl Achterover Haarstudio aan het juiste adres. Wij staan klaar voor het hele gezin en hebben dan ook een behoorlijke keuze uit allerlei behandelingen. Bij ons heerst altijd een gezellige en relaxte sfeer waardoor klanten altijd graag bij ons terugkomen.

Michelle Henssen

Een geweldige kapster! Twee keer mijn haren laten verven! (Verschillende kleuren) Beide keren mooi uitgevallen en de kleur geworden zoals gevraagd! Heel erg bedankt Richelle!

Ireen Wagemans

een bezoekje bij stijl achterover houd in tevreden over resultaat naar buiten gaan ,dit voor de jonge en wat oudere klanten. Maar ook belangrijk het is er gezellig en relax

Wij adviseren u graag

Bij onze kapsalon nabij Geleen is nagenoeg alles mogelijk! Of u nu wilt overstappen van donker naar licht, liever alleen de puntjes wilt knippen of op zoek bent naar een prachtig bruidskapsel. In onze salon werken enkel ervaren kapsters die regelmatig bijscholing volgen. Dit betekent dat zij op de hoogte zijn van de laatste knip- en verftechnieken en deze uitstekend toe kunnen passen. Ook houden zij zich natuurlijk bezig met de nieuwste trends en kunnen ze u deskundig adviseren. Maak dus gerust uw wensen bij ons kenbaar zodat we met u mee kunnen denken. Pas wanneer u akkoord bent en we alles hebben besproken, gaan we met uw haren aan de slag. Zo weet u zeker dat het eindresultaat u zal bevallen.

Maak kennis met onze kapsalon

In de loop der jaren hebben we een vast klantenbestand opgebouwd en staat onze kapsalon goed bekend in Geleen, Beek en omliggende dorpen. Graag nodigen wij u ook uit om kennis te maken met Stijl Achterover Haarstudio. Wij staan voor u klaar met een kopje thee of koffie en nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken!

Een afspraak maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen