Kapper Geleen

Kapper nabij Geleen voor het hele gezin

Bij Stijl Achterover Haarstudio kan het hele gezin terecht voor diverse haarbehandelingen. Als kapper in de regio Geleen houden wij ons altijd bezig met klanttevredenheid. Wij hebben in de loop van de jaren dan ook een vast klantenbestand opgebouwd en vinden het belangrijk dat u de salon met een grote glimlach verlaat. Daar streven wij naar, iedere dag weer!

Al onze haarspecialisten hebben de nodige opleidingen om u te voorzien van een prachtig nieuw kapsel. Zij beheersen de juiste knip- en verftechnieken en zijn op de hoogte van de laatste trends. Daarom kunnen zij op basis van uw wensen met u meedenken en u adviseren. Uiteraard bent u altijd degene die het laatste woord heeft en staan uw wensen centraal. Pas wanneer we uitgebreid hebben besproken wat uw wensen zijn, gaan we aan de slag.

Michelle Henssen

Een geweldige kapster! Twee keer mijn haren laten verven! (Verschillende kleuren) Beide keren mooi uitgevallen en de kleur geworden zoals gevraagd! Heel erg bedankt Richelle!

Ireen Wagemans

een bezoekje bij stijl achterover houd in tevreden over resultaat naar buiten gaan ,dit voor de jonge en wat oudere klanten. Maar ook belangrijk het is er gezellig en relax

Uitgebreide en diverse behandelingen

Er is voor iedereen een passende behandeling bij Stijl Achterover Haarstudio. Of u nu van lange lokken naar een stoer kapsel wilt, of gewoon simpelweg de puntjes wilt knippen. Ook voor kinderen zorgen wij voor een zo aangenaam mogelijk verblijf. Uw kinderen gaan voortaan met veel plezier naar de kapsalon! Loop dus gerust eens binnen voor een behandeling, een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Wenst u meer informatie over de kapper uit Geleen, of heeft u een specifieke vraag? Aarzel niet en neem contact op, we staan je graag te woord! Ons telefoonnummer is 06-23070519.

Kapper Geleen

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen