Kapper Geleen zonder afspraak

Kapper nabij Geleen zonder afspraak

U bent op zoek naar een kapper in Geleen waar u zonder afspraak terecht kunt? Loop dan eens binnen bij Stijl Achterover Haarstudio. Wij zijn gevestigd in Beek, op zo’n twee kilometer afstand van Geleen. Dit maakt ons uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Neem voor meer informatie over onze behandelingen een kijkje op de website, of neem direct contact met ons op.

Michelle Henssen

Een geweldige kapster! Twee keer mijn haren laten verven! (Verschillende kleuren) Beide keren mooi uitgevallen en de kleur geworden zoals gevraagd! Heel erg bedankt Richelle!

Ireen Wagemans

een bezoekje bij stijl achterover houd in tevreden over resultaat naar buiten gaan ,dit voor de jonge en wat oudere klanten. Maar ook belangrijk het is er gezellig en relax

Een speciale gelegenheid? Wij denken met u mee

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare behandelingen. Dit geldt voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het hele gezin kan bij ons terecht! Daarnaast verzorgen wij ook prachtige kapsels voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of een gala-avond. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is het wel handig om een afspraak te maken, zodat we uitgebreid de mogelijkheden kunnen bespreken en een aantal kapsels kunnen uitproberen. Ook hebben we dan uitgebreid de tijd voor u en kunnen we u vrijblijvend adviseren.

Maar natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere behandelingen, zoals knippen, verven, wassen en stijlen. Voor mannen bieden wij ook allerlei haarbehandelingen aan.

Kapper Geleen zonder afspraak

Loop eens binnen

Soms is het wel zo gemakkelijk wanneer u zonder afspraak kunt binnenlopen. Bij de kapper nabij Geleen is dit helemaal geen probleem. U kunt natuurlijk een afspraak maken om zeker te zijn van een plaats, maar dit is dus niet verplicht. Mocht u vragen hebben over bepaalde behandelingen, schroom dan niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is  06-23070519.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen