Kapper Beek

Welkom bij de kapper in Beek

Maak kennis met Stijl Achterover Haarstudio! Zoals de naam al doet vermoeden, zullen wij ons uiterste best doen om een prachtig eindresultaat te realiseren. Of het nu gaat om een uitgebreide kleurbehandeling of het bijknippen van uw haar, deze kapper uit Beek neemt uitgebreid de tijd voor u.

Michelle Henssen

Een geweldige kapster! Twee keer mijn haren laten verven! (Verschillende kleuren) Beide keren mooi uitgevallen en de kleur geworden zoals gevraagd! Heel erg bedankt Richelle!

Ireen Wagemans

een bezoekje bij stijl achterover houd in tevreden over resultaat naar buiten gaan ,dit voor de jonge en wat oudere klanten. Maar ook belangrijk het is er gezellig en relax

Een ontspannen behandeling

Wanneer u langskomt voor een nieuw kapsel, is het altijd fijn wanneer iemand met u meedenkt. Onze haarspecialisten nemen uitgebreid om uw wensen te bespreken en u te adviseren. Hierbij kijken we of het kapsel bij uw gezichtsvorm en teint past, maar houden we ook rekening met uw haartype. U bent in professionele handen en kunt uw haar dus met een gerust gevoel aan ons overlaten. Wij staan garant voor kwaliteit en een prettige behandeling, maar hopen u ook een stukje ontspanning te bieden. Ons streven is dan ook om iedere klant blij te maken, of het nu gaat om een complete metamorfose of enkel het bijknippen van de puntjes. Wij nemen altijd de tijd voor u!

De kapper in Beek staat klaar voor zowel dames, heren en kinderen. Het hele gezin is dus van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat ook uw kinderen de behandeling als zeer prettig ervaren en voortaan met veel plezier naar de kapper gaan.

Kapper Beek

Een afspraak maken is niet nodig

Bent u enthousiast geworden over de kapper in Beek? Ons professionele kappersteam staat voor u klaar op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Bel ons dan gerust op 06-23070519.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen