Goede kapper Zuid-Limburg

Goede kapper in Zuid-Limburg: Stijl Achterover Haarstudio

Bent u op zoek naar een goede kapper in Zuid-Limburg? Zoek niet verder, want voor de meest uiteenlopende haarbehandelingen kunt u terecht bij Stijl Achterover Haarstudio. Op onze website en Facebook-pagina kunt u een aantal voorbeelden vinden van tevreden klanten.

Michelle Henssen

Een geweldige kapster! Twee keer mijn haren laten verven! (Verschillende kleuren) Beide keren mooi uitgevallen en de kleur geworden zoals gevraagd! Heel erg bedankt Richelle!

Ireen Wagemans

een bezoekje bij stijl achterover houd in tevreden over resultaat naar buiten gaan ,dit voor de jonge en wat oudere klanten. Maar ook belangrijk het is er gezellig en relax

Uw wensen staan centraal

Bij onze kapsalon is nagenoeg alles mogelijk. Wilt u van uw lange lokken af en een wat stoerder, korter kapsel? Of is het juist omgekeerd en wilt u graag prachtige hairextensions laten zetten? Wij adviseren u graag en helpen u om een passende kleur of lengte te vinden. Hierbij houden we niet alleen rekening met de vorm van uw gezicht, maar ook met uw haartype. Natuurlijk staan uw wensen centraal en nemen wij ook uitgebreid de tijd om deze te bespreken. Pas wanneer alles besproken is, gaan we met uw haren aan de slag.

Wij staan bekend als een zeer goede kapper in de regio Zuid-Limburg. Niet alleen omdat wij een prettige, informele service bieden. Ook onze prijzen zullen u absoluut meevallen. Naar de kapper gaan moet immers wel leuk blijven! Voor meer informatie over onze behandelingen en de mogelijkheden, kunt u altijd even vrijblijvend contact opnemen.

Goede kapper Zuid-Limburg

Wij staan voor u klaar

Een afspraak maken is bij Stijl Achterover Haarstudio niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen op een moment dat het u schikt. Wilt u toch verzekerd zijn van een plekje op een bepaalde dag of tijdstip? Bel ons dan even op 06-23070519. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De exacte tijden vindt u op onze website.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen