Geschoren kapsels voor een compleet nieuwe look

 

Een geschoren kapsel, dan denk je misschien aan beroepsmilitairen of de skinheads uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Maar ook vandaag de dag zijn deze kapsels helemaal hip. Niet door het simpelweg kaal scheren van het hoofd, al kan dat natuurlijk als je dat wilt, maar door het creëren van een super hip geschoren kapsel. Een kapsel met een symmetrisch of juist een asymmetrisch model. Wil je iets creatiefs? Laat dat maar aan mij over. Ik ga graag aan de slag om uit de vrije hand of aan de hand van een vooraf afgesproken model een prachtige creatie voor je te maken. Geschoren kapsels kunnen zowel voor mannen als voor vrouwen. Er is niets op tegen als jij als vrouw graag een lekker kort koppie wilt met een moderne look.

Geschoren kapsels zijn helemaal in de mode

Als je jaren een ‘gewoon’ kapsel hebt gehad dat je braaf iedere zes weken of om de paar maanden door de kapper liet bijwerken, dan is een geschoren hoofd misschien even wennen. Maar de kans is groot dat het je heel goed staat en dat je er jonger door gaat lijken. En wie wil dat nu niet. Als jij het aandurft om één van de moderne geschoren kapsels te proberen dan gaan we ervoor. Ik ga aan de slag met de tondeuse en ga voor jou iets heel moois creëren. Misschien wil je wel een mooi patroon in je kapsel, waardoor je een statement kunt maken naar je omgeving. Ook dat is mogelijk. Het is nooit te gek of te extravert. Het is jouw hoofd en dat moet eruit zien zoals jij dat graag wilt. Dus daar gaan we voor bij Stijl Achterover.

 

 Loop binnen voor jouw nieuwe look bij Stijl Achterover

Of je voorkeur nu uitgaat naar geschoren kapsels, gekleurde kapsels of creatieve kapsels, alles is mogelijk in mijn haarstudio. Vier dagen per week ben je van harte welkom. Op woensdag, donderdag en zaterdag werk ik op afspraak. Heb je ineens zin in een nieuwe look zonder dat je een afspraak hebt gemaakt dan ben je op dinsdag van harte welkom. Je kunt dan binnenlopen zonder afspraak, al bestaat de kans natuurlijk wel dat je even op je beurt moet wachten. Wat je wens ook is voor je haar, ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je tevreden en met een goed gevoel mijn haarstudio verlaat.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen