De coolste gekleurde kapsels bij Stijl Achterover

 Een gekleurd kapsel?

Droom jij al een tijdje van een gekleurd kapsel? Wil je ontdekken of dit bij jou past? Breng dan zeker een bezoek aan Stijl Achterover Haarstudio. Ik laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Knippen in een vlotte coupe en dan een leuk kleurtje erin zodat je fris de zomer in kunt. Of een mooie warme tint voor de herfst of de winter. Maar het kan natuurlijk ook een tikje extremer. Wil je graag een look waarmee je gegarandeerd opvalt? Dan kies je voor een kleur die eruit knalt. Blauw, paars, oranje, alles is mogelijk. Ben jij die durfal die eens wat anders wil dan het gewone? Dan zit je goed bij Stijl Achterover.

Een wat minder extreme look met gekleurde kapsels

Het kan natuurlijk ook dat jij het graag wat rustiger aan doet met je haar. Als groen of paars niet bij je past dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Je haarwens mag extreem zijn maar hoeft absoluut niet. Als jij je goed voelt met een leuke vlotte coupe soleil of een mooie bruine kleur in je haar dan is dat helemaal prima. Maak nu een afspraak voor jouw nieuwe look. Gewoon wassen en knippen doe ik natuurlijk ook, iedereen is welkom bij Stijl Achterover. Ik knip zowel mannen als vrouwen en samen kijken we wat goed bij jou past. Wil je als vrouw een lekkere korte coupe? Dan doen we dat. Wil je als man je haar wat langer omdat je dat nu juist stoer vindt? Geen probleem. Alles is mogelijk.

 

Kom langs voor jouw nieuwe look

Gekleurde kapsels doen het altijd goed. Ongeacht het modebeeld als het gaat om haarmode, kleuren mag en kan altijd. Niet alleen als je grijs wordt en dat beeld graag nog even voor je uit wilt schuiven omdat je je er te jong voor voelt. Ook als je je blonde lokken zat bent of je donkere lokken juist blond wilt hebben. Voor iedereen is er een mooie kleur te vinden. En als je graag voor flitsend en opvallend gaat dan kies je een kleur die niet iedereen heeft. Als jij durft, dan verf ik je haar groen of blauw en knip er een superstoere coupe in. Jij maakt gegarandeerd de blits bij je vrienden bij het stappen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen