De beste creatieve kapsels bedenk je samen met Stijl Achterover

Je kunt voor alle creatieve kapsels bij mij terecht. Van knippen tot scheren en van een keurig kapsel voor op kantoor tot een extravagante geschoren coupe met een asymmetrisch patroon. Van stijl achterover tot krullend haar, wij zijn de professionals voor jouw haartype. Wat je wensen ook zijn en wat je ook in gedachten hebt, het kan allemaal. Jij bepaalt hoe je eruit ziet en ik probeer dat zo dicht mogelijk te benaderen. Door een mooi patroon te scheren, of door aan de hand van een voorbeeld een mooie coupe te knippen. Of je het nu kort of lang wilt, of je nu als vrouw een kortgeschoren koppie leuk vindt, niets is te gek. We kijken samen wat je wensen zijn en dan ga ik graag voor je aan de slag. Kom langs in de haarstudio en je vertrekt gegarandeerd met een flitsende nieuwe look waar jij helemaal blij mee bent.

Haardonaties voor het goede doel

Als je naar de kapper gaat dan realiseer je je misschien niet altijd dat het ook mis kan gaan met je haar. Het draait niet altijd om creatieve kapsels. Door een ziekte kan het haar uitvallen. En we kennen natuurlijk allemaal de gevolgen van chemokuren. Hoe noodzakelijk ook om te genezen, in de meeste gevallen moet het haar er aan geloven. Zeker voor vrouwen is dit vaak een emotioneel gebeuren. Het moment dat het haar geschoren moet worden gaat niet zelden gepaard met tranen. Gelukkig kunnen er tegenwoordig mooie en natuurgetrouwe pruiken worden gemaakt. En daar kun jij een bijdrage aan leveren. Heb je lang haar en wil je iets heel anders, een lekker kort koppie? Denk er dan eens over na om je haar te doneren. Hiervan wordt dan een pruik gemaakt voor iemand die (tijdelijk) geen eigen haar heeft. Je haar moet hiervoor voldoen aan bepaalde voorwaarden. Hierover informeer ik je graag.

 

Kom langs voor de leukste creatieve kapsels van dit seizoen

De leukste creatieve kapsels vind je bij Stijl Achterover. Ik doe mijn uiterste best om alle modetrends op de voet te volgen en jou te kunnen helpen aan een superleuke look waar jij helemaal gelukkig mee bent. Je bent van harte welkom op de dinsdag, dan mag je zelfs zonder afspraak binnenlopen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag help ik je graag op afspraak. Bel gerust zodat ik tijd voor je vrij kan maken in mijn agenda.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Bel ons of stuur ons een mail!

Website door: RealGen